Σχετικά με εμάς

ταξιδιωτικό γραφείο στην Ελλάδα

Η Kronos Holidays SA ιδρύθηκε το 1976 και είναι μία από τις κορυφαίες ταξιδιωτικές εταιρείες στην Ελλάδα, με φήμη για τα υψηλότατα επίπεδα υπηρεσιών και τεχνογνωσίας στον κλάδο παρέχοντας στους πελάτες της την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών και κατανόηση των απαιτήσεών τους.

Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε και η δέσμευσή μας είναι να υπερβούμε τις προσδοκίες των πελατών μας.

Το προσωπικό μας είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας και το κύριο ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. Η αφοσιωμένη ταξιδιωτική ομάδα μας δεσμεύεται να σας παρέχει το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών και η τεχνογνωσία μας στη ναυτιλιακή βιομηχανία σημαίνει ότι κατανοούμε τη συχνά κρίσιμη και πολύπλοκη φύση των αγορών των πελατών μας.

Στην Kronos Holidays, εστιάζουμε ξεκάθαρα στην ικανοποίηση των πελατών και συνεχίζουμε να καλλιεργούμε μια στάση αριστείας στην προσωπική εξυπηρέτηση, δίνοντας προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια.

Επιλέγοντας την KRONOS HOLIDAYS SA ως ταξιδιωτικό σας συνεργάτη, επιλέγετε μια επαγγελματική, ανταγωνιστική και αφοσιωμένη εταιρεία που θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε και να ελέγξετε τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων:

  • Κρατήσεις ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο
  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Ενοικίαση αυτοκινήτου, minibus
  • Ιδιωτικές ατομικές ή ομαδικές μεταφορές
Scroll to Top
Skip to content