Οι Υπηρεσίες μας

Τμήμα Εισιτηρίων

Η κινητήρια δύναμή μιας ταξιδιωτικής επιχειρήσεως είναι το τμήμα εισιτηρίων.

Η εταιρεία μας έχει αναπτύξει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργασίας με όλες τις αεροπορικές εταιρείες, με αποτέλεσμα να έχουμε ευέλικτες και συνάμα ανταγωνιστικές τιμές.

Το εξειδικευμένο τμήμα εισιτηρίων μας δίνει λύσεις για πολύ ανταγωνιστικούς ναύλους για μεμονωμένα άτομα ή groups σε όλους τους προορισμούς ανά τον κόσμο.

Η δραστηριότητά του επίσης επεκτείνεται και σε εισιτήρια πτήσεων charter,  special fares, φοιτητικά, νεανικό, καθώς επίσης και σε ειδικές τιμές first class και business class εισιτηρίων.

Η πολυετής συνεργασία μας με πολυεθνικές εταιρείες και γενικά η συνεργασία μας με μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μας κατέστησε ως μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στον ταξιδιωτικό χώρο.

Τμήμα Ναυτιλίας

Το τμήμα ναυτιλίας μας είναι ένα από τα ισχυρότερα τμήματα του ταξιδιωτικού μας οργανισμού.

Οι στρατηγικές μας συνεργασίες με όλες τις κύριες αεροπορικές εταιρείες και τους προσεκτικά επιλεγμένους ταξιδιωτικούς συνεργάτες σε όλο τον κόσμο αποτελούν ένα μεγάλο πλεονέκτημα στις δραστηριότητές μας.

Το έμπειρο προσωπικό εξασφαλίζει αρμονική συνεργασία με ναυτιλιακές εταιρείες σε όλο τον κόσμο μετακινώντας σε ετήσια βάση χιλιάδες ανθρώπους παγκοσμίως, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την ασφαλή μεταφορά τους.

Η συνεχής ενημέρωση του υλικού και του λογισμικού μας μας επιτρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα 24ωρου για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας και να διατηρήσουμε την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

Εταιρικοί Λογαριασμοί

Προσεκτικά επιλεγμένοι και έμπειροι εκπρόσωποι λογαριασμών παρέχουν καθημερινές υπηρεσίες στους εταιρικούς πελάτες μας. Η ανεκτίμητη τεχνογνωσία και οι ισχυρές σχέσεις μας στον ταξιδιωτικό κλάδο επιτρέπουν στην Kronos Holidays να παρέχει έγκαιρες υπηρεσίες ανάλογα με τις ανάγκες και τα αιτήματα των πελατών.

Το όραμα της Kronos Holidays για άριστη ποιότητα υπηρεσιών και ανταγωνιστικές τιμές επιτυγχάνεται καλύτερα στην ανάπτυξη στενών επιχειρηματικών σχέσεων με τους εταιρικούς πελάτες μας.

Η πολυετής επιχειρηματική μας σχέση με διεθνείς εταιρείες και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχονται, μας δεσμεύει να ανακαλύπτουμε συνεχώς και να προτείνουμε τις καταλληλότερες εναλλακτικές λύσεις για τους εταιρικούς πελάτες μας.

Εμπορικές Εκθέσεις και Εκθέσεις

Το εξειδικευμένο τμήμα Εμπορικών Εκθέσεων & Εκθέσεων είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στον επαγγελματία ταξιδιώτη για μια προβληματική δωρεάν συμμετοχή στις σημαντικές συναντήσεις τους.

Όλες οι ταξιδιωτικές ρυθμίσεις των πελατών μας είναι υπό τη φροντίδα μας, ανακουφίζοντάς τους από οποιοδήποτε άγχος και ανησυχία για τη διευθέτηση χρονοβόρων λεπτομερειών. Ο πλήρης και έγκαιρος σχεδιασμός από το εξειδικευμένο τμήμα μας, προσφέρει στους πελάτες μας τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να σχεδιάσουν τη συμμετοχή τους σε όλες τις σημαντικές εμπορικές εκδηλώσεις παγκοσμίως(Μιλάνο, Παρίσι, Σαγκάη, Guangzhou e.t.c).

Η πολυετής συνεργασία μας με αεροπορικές εταιρείες και ξενοδοχεία εξασφαλίζει για τους πελάτες μας πακέτα συμμετοχής σε καλύτερες τιμές σε εμπορικές εκθέσεις σε όλο τον κόσμο και εγγυάται ευχάριστα ταξίδια σαν σε διακοπές.

Ταξίδια Κινήτρων

Η πολυετής παρουσία της Kronos Holidays στην ταξιδιωτική επαγωγή έχει καταστήσει την εταιρεία μας μια από αυτές πιο αξιόπιστη στην οργάνωση ομαδικών και ατομικών περιηγήσεων σε όλο τον κόσμο. Η γνώση μας για τους προορισμούς και η συνεχής αναζήτηση νέων χώρων και πολιτισμών προσφέρει στους πελάτες μας μια ποικιλία εναλλακτικών λύσεων που ποικίλλουν από ξεκούραστες διακοπές στις Σεϋχέλλες ή τις Μαλδίβες μέχρι μια πολιτιστική περιπέτεια στο Πεκίνο και την Απαγορευμένη Πόλη.

Αξιοποιώντας τα έμπειρα πράγματα μας και τη συνεργασία με κορυφαίους επιχειρηματικούς συνεργάτες, παρέχουμε μια ποικιλίααπόεπιλεγμένα ξενοδοχεία και ξεναγήσεις σε όλους τους προορισμούς, έτσι ώστε κάθε ταξίδι να γίνεται μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

Στο Kronos Holidays πιστεύουμε ότι ο υπερσύγχρονος σχεδιασμός, η γνώση των προορισμών και οι υπηρεσίες υψηλού επιπέδου εγγυώνται ένα ονειρικό ταξίδι για να πραγματοποιηθεί

Scroll to Top
Skip to content